kinderboek: "Hoe doe ik dat?! Omgaan met emoties"

Kindercoaching Eindhoven Ik ben er ook Kindercoach Eindhoven

Over het boek:

Hoe doe ik dat?! leert kinderen op een praktische en leuke manier omgaan met emoties. In dit boek staan 8 korte verhalen. De thema's gaan over scheiding, angst in het donker, pesten, verhuizen, overlijden, verliezen bij een spel en jezelf niet kunnen remmen in blijdschap. Bij iedere gebeurtenis horen bepaalde emoties, gedachten en gevoelens.

De kinderen in het boek krijgen hulp van een krachtdier met een bijzondere betekenis. Dit krachtdier luistert, erkent en geeft een speciaal kompas aan het kind.  Op dit kompas staan allerlei manieren hoe het kind kan omgaan met zichzelf in een bepaalde situatie. Achter in het boek staan de oefeningen verder uitgelegd. Dit boek geeft meer dan 30 praktische tips. 

Het kind gaat zelf ontdekken wat het nodig heeft bij het leren omgaan met zichzelf en zijn of haar emoties. Er zit ook een blanco kompas bij. Dit kan het kind naar aanleiding van het boek zelf invullen. "Hoe doe ik dat" is een boek voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit is ook een fijne handreiking voor ouders en andere opvoeders.  (Inkijkexemplaar)
 

Bestellen?

Bestellen kan op de volgende manieren: Krachtdier knuffels.
De illustraties van Ecatherine Lammers - de Graaff komen tot leven!

De krachtdieren uit het boek zijn nagemaakt én te koop. 
Zie hier de krachtdier knuffels, hun betekenis en de prijs. 


Volg ons!
Via Facebook en Instagram kun je meekijken achter de schermen. Hier posten we o.a. foto's, video's, win acties en andere nieuwtjes! Bijvoorbeeld over het boekenfeest! 


Reviews over het boek.
Klik hier voor de reviews! 

Boekenfeest! 
Flyer

Klik op het krantenartikel om te vergroten

Kindercoaching Eindhoven. Ik ben er ook Kindercoach Eindhoven